Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Долина запрошує на творчу зустріч з Ярославом Ткачівським | АНОНС

Ярослав Ткачівський — унікальна персона нашого краю. Поетом, прозаїк, пісняр, журналіст, заступник голови Національної Спілки Письменників України й головний редактор журналу “Перевал”. На цьому тижні в долинян та гостей міста буде чудова нагода зустрітися й поспілкуватися у затишній атмосфері із заслуженим працівником культури України.

Розповідає Інформатор.

Цього четверга, 27 жовтня о 11:00 у “Творчій світлиці” Долинської бібліотеки відбудеться зустріч з Ярославом Ткачівським. Тут можна буде і поспілкуватися з іменитим автором і придбати його книги.

“Для того, щоб перелічити творчий доробок та всі відзнаки Ярослава Васильовича, потрібно чимало часу, адже вони неймовірно обширні та різнопланові. Цього року наш іменитий гість відсвяткував свій ювілей. Зустріч із талановитим краянином ми планували давно, але щоразу з різних причин доводилось її переносити. Та все ж вона таки відбудеться Запрошуємо всіх поціновувачів слова до літературно-мистецької зали Долинської бібліотеки”, — запрошує на презентацію модераторка та директорка Долинської ЦПБ Надія Кушнірчук.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору