Чутки чутками, але хто реальний власник резонансного ресторану в Калуші? Ми провели розслідування і готові розповісти вам офіційну правду.
Інформатор розслідував справу на основі даних від YouControl.
Ресторан “Ділектус” офіційно зареєстрований у ТОВ “Тарга Сервіс Груп” за адресою вулиці Степана Бандери, 22 (де і знаходиться ресторан). Розмір статутного капіталу — 500 тисяч гривень (грошовий фундамент компанії).
Керівником зараз є Петрів Ольга Богданівна. Хто вона – розповімо далі.
Заснували ресторан 2 підприємця, які і є зараз бенефіціарами — Хемич Олег Ігорович та Дзюбатий Любомир Любомирович. Вони ділять цей ресторан 50 на 50.
За інформацією за 2020 рік активи компанії оцінюються у 599 500 гривень, виручка – 460 900 гривень, а забов‘язання – 220 800 гривень.
Розглянемо кожного з цих власників окремо.
Дзюбатий Любомир Любомирович – пов‘язаний з 10 компаніями. Окрім володіння калуським рестораном, керує:
- “УкрТрейдЕнерго” (виробництво електроенергії),
- “Європромавтомвтика” (оптова торгівля іншими машинами й устаткуванням),
- “Енергетичний Альянс” ( оптова торгівля цукром та кондитерськими виробами),
- “Укрпродтранс” (вантажний автомобільний транспорт),
- “ЮВК” (оптова торгівля цукром та кондитерськими виробами).
Всі ці компанії розташовані на Прикарпатті. На диво, підприємець немає нерухомості.
Другий власник ресторану — Хемич Олег Ігорович. Це брат Віталія Хемича, якого зараз судять за обвинуваченням у незаконному привласненні волонтерських коштів.
Олег Хемич пов‘язаний з 6 компаніями:
- калуським рестораном;
- “Акваторією” (басейн,історичний зв‘язок);
- “Еліт-Хол” (житловий комплекс на Малицькій, бенефіціар);
- “Камінне”( вирощування зернових культур, історичний зв‘язок);
- “Агролайф Про” (вирощування зернових культур, бенефіціар);
- “Агролайф Про+” (вирощування зернових культур, керівник, на даний момент припинена діяльність).
Олег Хемич має 20 об‘єктів нерухомості і всі вони знаходяться у Івано-Франківській області.
Як і обіцяли повертаємось до діючого керівника, обличчя “Ділектуса” — Петрів Ольги Богданівни. Вона одночасно й дружина Олега Хемича.
Отже, відповідаємо конкретно на запитання: хто володіє рестораном? Олег Хемич та Любомир Дзюбатий, а дружина Хемича, Ольга Петрів керує закладом.
Постає питання: до чого тут Максим Насалик, син “того самого” мера Калуша?
У Калуші досі літають чутки про те, що саме цей чоловік володіє рестораном, але офіційні дані відрізняються. Сам же Максим у своїх соцмережах зазначає себе співзасновником, проте документального підтвердження цих слів немає. У профілі Максима Насалик лише історичне володіння(бенефіціар) “Третя вантажна компанія”, зареєстрована у місті Вишневе, Київська область.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.