Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Харків-Київ-Калуш: музика без кордонів під назвою “Bluegaze” | Прем’єра пісні

Часом буває так, що двоє людей вловлюють дуже схожі (якщо не ідентичні) вібрації Всесвіту. І якщо ці люди поряд, то у такі моменти народжується щось прекрасне. Наприклад музика.

Ділиться ексклюзивом Інформатор.

На українській музичні арені з’явився новий проєкт під назвою “Bluegaze”. Фронтвумен харків’янка Олександра Площадна спільно з калушанином Остапом Микитюком працювали над піснею понад три роки. Спершу в Олександри народилася музика, згодом спільно з Остапом текст. А завершальним акордом став прихід у проєкт музиканта Ігоря Манченка, ударника метал-гурту Chaotic Sequence. Саме на його студії Chaotic Studio у Харкові в жовтні цього року відбувся запис і мастеринг дебютного синглу. Його аранжування додало родзинку до звучання.

Blue gaze з англійського сленгу перекладається як сумний пильний погляд. Це певною мірою відображає внутрішні стани учасників проєкту. Олександра Площадна визначає стиль композиції як “шугейз”, що деякі музичні критики також охрещують дрім-попом. Що правда у цій пісні все ж переважають важкі гітарні рифи та різноманіття ударних і семплів.

“Від самого створення пісні у мене були такі відчуття, наче дуже довго йшов до якогось місця призначення, але зрозумієш, шо насправді це — лише початок шляху. А щодо самої пісні — вона про людське і звучить саме так, як мала звучати”, — ділиться Олександра.

Прослухати трек можна прямо зараз на платформі YouTube. Також її можна знайти й на інших музичних стрімінгах на кшталт Spotify.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору