Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Клопотенко вдягнув футболку бренду який зародився у Калуші

Війна змінила нас усіх. Когось вона підкосила, забрала відчуття дому й безпеки, але для багатьох це стало також поштовхом до нових звершень, спроб освоїти нові горизонти. Наприклад для Наталі Заверухи засновниці бренду патріотичного одягу “UkraineMaker”, з якою ми поспілкувалися наприкінці весни цього року.  Бренд розвивається і навіть здобуває нових і крутих амбасадорів.

Ділиться Інформатор.

Нещодавно бренд #UkraineMaker, який починав свій шлях зі скромної ідеї у Калуші, створив спеціальну колекцію в підтримку проєкту Ініціатива “Навчай українською”. Це спільнота волонтерів, які через українізацію гуртків та спортивних секцій популяризують українську мову серед дітей та викладачів. Завдяки їм українською змогло заговорити понад 48 тисяч українців, які вагалися.

А кілька днів тому Євген Клопотенко, став амбасадором бренду й також підтримав  Ініціативу “Навчай українською”. В рамках цього було проведено фотосесія в футболках #UkraineMaker та запис інтерв’ю, як перейти на українську мову.

“Як для мене щось важливе в житті, то обов’язково приходять в мій простір люди, які підтримують те, що важливо зараз для мене. Так буває що підтримка, добре слово твого починання дає крила”, — поділилася емоціями Наталія Заверуха.

До речі футболки будь-якого розміру у двох кольорах, для чоловіків і жінок, можна замовити на сайті UkraineMaker.

Нагадаємо, що цей бренд має головну ідею допомагати іншим проєктам. Тому з кожної футболки 100 грн іде на підтримку проєкту, який допомагає перейти на українську.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору