Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Історія Калуша та Жінки УПА”: “Крила підтримки” запрошують на нову лекцію

“Крила підтримки” продовжують серію із запланованих чотирьох лекцій калуських жінок, які змінюють наше рідне місто. Чергова подія також відбудеться в рамках проєкту організованого калуським благодійним фондом спільно з ГО “Д.О.М.48.24” та структурою ООН Жінки Україна. Наприкінці жовтня пройшла дебютна подія цього проєкту з Любов’ю Липовською.

Анонсує Інформатор.

Вже у цю суботу, 12 листопада, о 18:00 у просторі “Крила підтримки” за адресою Винниченка, 3, відбудеться зустріч з історикинею та працівницею музейно-виставкового центру Людмилою Андрійчук. Оголошена тему зустрічі — “Історія Калуша та Жінки УПА”.

“Українське жіноцтво, вступаючи в лави ОУН та УПА, свідомо обирало революційний шлях боротьби. Завдяки психологічним особливостям, активній громадянській позиції, відповідальному ставленню до праці, жінки посіли визначне місце в підпіллі ОУН та УПА на теренах Калущини. Будемо разом нагадувати та вивчати історію свого рідного міста, адже Калуш тепер всесвітньовідоме місто”, — запрошують на подію органіатори.

Нагадаємо, що заходи організовуються БО”БФ”Крила Підтримки” у партнерстві з ГО”Д.О.М.48.24″ разом зі структурою ООН Жінки Україна в рамках проєкту “Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні”, що впроваджується ООН Жінки в Україні за фінансової підтримки уряду Норвегії.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору