Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські студенти опинилися у в’язниці

Учні Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій разом з викладачами відвідали захід, який присвячений 104-ій річниці створення ЗУНР.

Розповідає Інформатор посилаючись на навчальний заклад.

Нещодавно, у Меморіальному музеї “Калуська в’язниця” “Музейно-виставкового центру Калуської міської ради”, присвячений 104-ій річниці створення ЗУНР. Студенти Відокремленого структурного підрозділу “Калуський фаховий коледж економіки і права та інформаційних технологій ІФНТУНГ” під керівництвом викладачів коледжу Тетяни Боднар та Лесі Савіцької теж долучилися до заходу:

Владислав Довбняк – студент 3 курсу спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” виступив із мультимедійною презентацією “Все про ЗУНР”. Після чого мав можливість відповісти на цікаві запитання учасників заходу. Студентка 3 курсу спеціальності “Менеджмент” Оксана Шостачко розповіла про героїчну сторінку в українській історії – “Чортківську офензиву”. Олег Ониськів – викладач коледжу доповідав на тему “Судочинство в ЗУНР”.

Наостанок модератор заходу виконуючий обов’язків директора «Музейно-виставкового центру Калуської міської ради» Олег Відливаний ознайомив із матеріалами, які стосуються історії ЗУНР на Калущині.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору