Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Підсумки першого “зимового” тижня у Калуші

Ще один тиждень минув, а це значить, що ми ще на крок наблизились до перемоги.

Як видно, Інформатор увімкнув прихованого оптиміста в собі і готовий розповісти, що ж цікавого відбулось за ці сім днів.

Єнот Ракета по-українськи: реакція соцмереж на викрадення херсонського єнота

Мабуть, немає кращого початку для будь-чого ніж звитяжні перемоги ЗСУ і тваринки. І ніхто не може бути милішим за наших захисників та єнотиків. А приз дотепності виграють прості українці, які ласі до творчості і гумору.

 

“Наш мольфар навіки з нами”: вірші загиблого військового закарбували на листівках

А серед простих українців виростають справжні Герої. Це про долинянина Олександра Гошилика, чиї твори назавжди закарбуються на листівках, а звідти — у наших серцях.

 

“Сучасна українка — вона в формі”: інтерв’ю про фемінізм і жінок з Любов’ю Липовською

Говорячи про серця: у грудях калуських жінок горить полум’я боротьби не слабше, ніж у чоловіків. І хто про це розповість найкраще, як не очільниця однієї з найпрестижніших феміністичних організацій України?

 

Яблучний тарт для тих, кому набридла шарлотка | Рецепт

А для тих, хто дочитав до цього місця і зголоднів, Інформатор підготував дещо смачненьке. Проте приготувати це доведеться вам самим. Але ж ніхто не скасував задоволення від кулінарного мистецтва, правда?

 

“Привіт” ворогу від Інформатора

А от кого треба скасувати, так це російських окупантів. І що ви думаєте — калуська редакція Інформатора знає як це прискорити бодай на трішки.

 

Поки немає світла: 8 видів сексу, які потрібно спробувати

А от що прискорювати не завжди варто, так це задоволення людей один від одного. Спеціально для вас ми підготували 8 способів, як це можна зробити по-особливому.

 

Як СУМівці військових годують

А “Спілка української молоді в Україні” підготували для ЗСУ купу смаколиків. І не припинятимуть до нашої Перемоги. Нізащо.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору