Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Болехові відкрилась фотовиставка польського фотографа

“З вірою у краще майбутнє” — це серія знімків наших земляків, які мають надію у серці. Польський фотограф Радослав Тафлінський відкрив вже свою другу виставку на Калущині, цього разу у Болехові. Познайомитися з його творчістю завітало багацько людей.

Розповідає Інформатор.

Нещодавно відбулось відкриття фотовиставки “З вірою в краще майбутнє”. На світлинах Радослава Тафлінського зафіксовані історії людей, які пережили тяжкі часи. На них і радість, і смуток, і сльози, і біль. Це історії людей, які знацшли прихисток у Болехівській територіальній громаді. Кожен з героїв на фотокартках пережив чимало і все одно вірить у те краще майбутнє.

Окрім робіт польського фотографа, були представлені і фотографії з музею історії Болехова імені Романа Скворія. Якщо ви теж хочете побачити фотовиставку, то це можна зробити. Вам потрібно завітати до музею історії Болехова імені Романа Скворія (вулиця Січових Стрільців 9).

Пізніше фотовиставка буде представлена в інших країнах Європи.

Радослав Тафлінський — це польський фотохудожник, який часто приїздить в Україну. Він її дуже любить. Був тут вже близько 117 разів. Радослав любить фотографувати наших українських жінок, українську архітектуру й природу. Влітку у Долині він презентував фотовиставку   “Україна, яку ти не знаєш”. 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору