Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як тобі таке Ілон Маск? — у Франківську запрацюють “Автобуси Незламності”

Івано-Франківськ вміє приємно дивувати. Незабаром в нашому обласному центрі запрацюють незвичайні автобуси! В чому їхня “фішка”?

Розповідає Інформатор.

Зовсім скоро у двох комунальних автобусах Івано-Франківська будуть облаштовувати мобільні пункти обігріву, де можна буде зігрітися, випити гарячого чаю та зарядити телефон. І, щонайцікавіше, —  у них працюватимуть Starlink’и. 

Міський голова Руслан Марцінків розповів, що КП “Електроавтотранс” погодилось надати 2 комунальні автобуси на пункти обігріву.

 “Це більше для молоді. Там буде Starlink, буде інтернет. Це буде пересувний пункт обігріву. Особливо це важливо, зважаючи на те, що є проблеми зі зв’язком”, — розповів міський голова Івано-Франківська.

Руслан Марцінків також зазначив, що буде викликати на нараду провайдерів інтернету та з’ясовувати про проблеми з роботою мобільних даних та шляхи їхнього вирішення.

Зі слів мера відомо, що в Івано-Франківській громаді підготували 70 пунктів обігріву. Всього планують облаштувати 100 таких пунктів. Там будуть буржуйки, дрова, електро- та дизельні генератори.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору