Інформатор Калуш

ТРЕШ

Знову аварія на пішохідному переході

Сьогодні вранці в Калуші сталася, на жаль, чергова  автопригода. Зіткнулися два легковика якраз на  центральній магістралі  міста. 

Розповідає Інформатор. 

Приблизно о пів на десяту ранку перед пішохідним переходом відразу за мостом на стику проспекту Лесі Українки та вулиці Винниченка трапилася невеличка аварія. Два легкових автомобілі рухалися один за одним по проспекту в напрямі з вулиці Винниченка.  Легковик марки “Шевроле” пригальмував перед “зеброю”, пропускаючи пішоходів. Ззаду в нього в’їхав мікроавтобус марки “Рено”. Очевидно, водій мікроавтобуса не встиг зреагувати на те, що автівка, яка їхала перед ним, призупинилася перед пішохідним переходом. Можливо, що на факт зіткнення вплинула й слизька дорога, оскільки мокре покриття в умовах морозної погоди є додатковим фактором небезпеки під час дорожнього руху. Тож ще раз закликаємо водіїв бути максимально обережними та уважними  на дорогах.

Одне добре, що, на щастя, в результаті цього зіткнення ніхто не постраждав. Обидва автомобілі зазнали незначних ушкоджень у вигляді зім’ятих бамперів та розбитих фар.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

 

 

Нагору