Інформатор Калуш

ТРЕШ

Нетверезий водій та літня шумахерка — ДТП у Івано-Франківську і Коломиї

2 грудня у ході ДТП постраждали пасажир у  Івано-Франківську та пішохід у Коломиї.

Повідомляє Інформатор, з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

У Івано-Франківську 39-річний водій Renault Logan, прямував у сторону кільцевої розв’язки й злощасно зіткнувся з автомобілем Renault Megane Scenic.

Під час ДТП пасажир, який перебував в автомобілі з винуватцем пригоди отримав травми. Працівники швидкої допомоги прибувши на місце події доправили постраждалого до лікарні. 

У ході вияснення причин ДТП працівники ДАІ перевірили обох керманичів на стан алкогольного та наркотичного сп‘яніння. Висновок медичного обстеження з’ясував, що водій Renault Logan перебуває у наркотичному сп’янінні,

Після вияснення обставин правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею — “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння”.

У Коломиї водійка Mercedes-Benz, віком 53 років, збила 43-річного чоловіка, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Зазначається, що водійка не правильно обрала безпечну швидкість руху, але й на постраждалому не було світловідбивачів у темний час доби, коли й відбулась ДТП. Працівники швидкої допомоги госпіталізували чоловіка до лікарні.

Працівники поліції, після прибуття на місце події, встановили, що водійка була твереза. За цим фактом розпочали кримінальне провадження.

Закликаємо всіх учасників дорожнього руху дотримуватись ПДР, а пішоходів носити світловідбивачі”, — закликають працівники поліції.

Ми також рекомендуємо вам, у темні пори доби, носити яскравий одяг, світловідбивачі та бути обережним на дорозі.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору