Інформатор Калуш

ТРЕШ

Задушив під час застілля

Поліцейські Калущини затримали прикарпатця за підозрою в умисному вбивстві.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Від жителя одного з сіл Долинської територіальної громади 1 грудня надійшов дзвінок у поліцію, про виявлення сусіда без ознак життя за місцем його проживання.

Після повідомлення правоохоронці негайно виїхали на місце події, була присутня слідчо-оперативна група у супроводі криміналіста.

“На місці подій слідча група доклала максимум зусиль для розкриття особливо тяжкого злочину”, — повідомляє обласне управління поліції.

Оглядаючи тіло, було виявлено, що чоловік загинув від насильницьких дій. Далі у ході розслідування працівники поліції встановили обставини та особи учасників злочину.

Стало відомо, що двоє чоловіків проводили застілля, вживаючи спиртні напої. Кульмінацією застілля стала суперечка між чоловіками, яка спонукала гостя вирвати мережевий кабель та почати душити власника домівки, що в результаті призвело до смерті потерпілого. Після скоєного 40-річний зловмисник покинув застілля.

В результаті визначення обставин злочину правоохоронці виявили нападника та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину за статтею — “Умисне вбивство”, після цього слідчі затримали його за статтею 208 КПК України — “Затримання підозрюваного у скоєнні злочину, яке передбачає позбавлення волі без наказу слідчого судді, суду”.

Незабаром суд обере кривднику запобіжний захід, йому загрожує до п‘ятнадцяти років за ґратами.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору