Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Волонтер означає перемога! — сердечні вітання і трошки мемів

Сьогодні не той день коли варто сумувати, навіть попри повітряну тривогу і нестабільну електроенергію. Сьогодні світ відзначає Міжнародний день волонтера. Організація Об’єднаних Націй у далекому 1985 році ввела це свято, щоб спонукати суспільство до безоплатної добровільної праці у найрізноманітніших сферах діяльності. З 2014 й до сьогодні для нас усіх, слово “волонтер” набуло дещо інших значень, а люди, які займаються цим стали фактично символом незламності, сили й підтримки.

Інформатор щиро вітає усіх волонтерів — і тих, які допомогають нашим військовим, і тим які допомагають безпритульним тваринам, і тих, які займаються, якоюсь іншою волонтерською діяльністю. Ви — неймовірні! Ми вас любимо!

До слова, про калуських волонтерів можна прочитати у матеріалі Всесвітній день гуманітарної допомоги та Калуш. Не лякайтеся назви, адже там ми залишили корисні посилання, перейшовши за якими, ви потрапите на їхні сторінки й зможете доєднатися до спільноти волонтерів, або ж просто якимось чином допомогти їм.

І щоб, не впадати у меланхолію і хандру, ми зібрали для вас найкращі меми про наших неймовірних і сильних:

 

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору