Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Волонтери “Союзу українок”, Штати і “Щедрик”

Калуський “Союз українок” — причина гордитися нашим містом й людьми у ньому. Окрім того, що Президент відзначив волонтерський центр “Союзу українок”, наші невтомні волонтерки встигли ще побувати на 100-річчі прем’єри легендарного українського “Щедрика” в Нью-Йорку.

Ділиться Інформатор посилаючись на “Союз українок”

Вчора, 5 грудня, у легендарному Карнеґі-хол відбулася унікальна подія — 100-річчя від прем’єри українського “Щедрика”. Ведучим події стали легендарний режисер Мартін Скорсезе та голівудська актриса українського походження Віра Фарміга. Але це ще не все, унікальна делегація з Калуша також відвідала цю подію.

Серед гостей заходу були союзянка та волонтерка ГО “Союз українок” КМФ Христина Урда, голова “Союзу українок” в Нью-Йорку пані Наталя Павленко з чоловіком, союзянка та волонтерка Філадельфійської філії “Союзу українок” Соломія Кобута, а також наш захисник Антон Ковальчук, який буде проходити реабілітацію в США.

“Маємо за радість бути частиною цієї грандіозної події. Адже чути, як на іншому континенті звучить український твір і українські пісні, — велика гордість! А в компанії такого товариства — за честь!”, — прокоментувала подію Христина Урда.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору