Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Зв’язок у “темні” часи або як об’єднується бізнес у скрутні часи?

Попри постійні обстріли українці наразі залишаються без світла, а коли пропадає світло — зникає й зв’язок. На сьогодні бізнес об’єднується, щоб українці були на зв’язку навіть коли немає світла. 

Інформатор ділиться інформацією посилаючись на Мінцифру.

В Україні станом на 8 грудня зберігається дефіцит електроенергії. У кількох областях через перевищення лімітів споживання застосовані аварійні відключення.

Більшість базових станцій мобільного зв’язку усіх операторів в Україні для живлення використовують акумулятори, які можуть підтримувати функціонування протягом кількох годин. Для продовження роботи базових станцій від акумуляторів компанії просить користувачів зменшити споживання сервісу передачі даних та не забувати про національний роумінг.

Наприклад, агрокомпанія “Ерідон” та мобільний оператор “Vodafone” об’єднали зусилля, щоб у жителів Київщини був стабільний зв’язок. Під час знеструмлень одна з базових станцій “Vodafone” отримує живлення від промислового генератора “Ерідон”. Так працівники компанії та жителі поряд мають зв’язок навіть без світла.

Таких базових станцій в Україні десятки тисяч. Саме через них зв’язок потрапляє до українців. Проте генераторів недостатньо, щоб всі вони працювали, попри знеструмлення.

Закликаємо не зволікати калуський бізнес, який використовує стаціонарні промислові генератори, — підтримайте українських мобільних операторів! Для цього пишіть на пошту до Мінцифри hello@thedigital.gov.ua.

Об’єднуємося заради перемоги! 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору