Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Ukraine war: photo exhibition” — філадельфійські союзянки організували фотовиставку про війну в Україні

Українці — сильна нація, яка сьогодні в Україні показує всьому світу свою незламність, згуртованість і велике серце. А коли об’єднуються заради спільної мети українці по всьому світу, то творять неймовірні справи. 

Ділиться Інформатор посилаючись на “Союз українок”.

Вчора, у місті Дженкінтаун, штат Пенсильванія, 10 відділ Філадельфійської філії “Союзу українок” (UNWLA, Branch 10, Philadelphia, PA) організував фотовиставку “Ukraine war: photo exhibition”. Виставка була організована з метою привернути увагу до події в Україні.

“Мистецтво — один з ефективних способів ведення інформаційного фронту. Зокрема, через фотомистецтво світ дізнається правду про війну росії проти України, воєнні злочини росіян проти українського народу та людяності загалом. Мистецтво допомагає тримати тему України та війни у фокусі міжнародної спільноти. А також допомагати Україні відстоювати демократичні цінності цивілізованого світу”, — діляться організатори виставки.

На виставці були представлені потужні роботи Дмитра Козацького (фотографа, який зробив найвідоміші фотографії з “Азовсталі”), Олеся Кромпляса (професійного військового фотографа з Києва), Стаса Козлюка (київського журналіста-фрілансера) та Яна Доброносова (який зараз в Херсоні фотографує звільнене місто та те, як воно відновлюється після деокупації).

Побували на цій незвичайній виставці й наша калуська волонтерка Христина Урда та захисник з Харкова Антон Ковальчук, який зараз перебуває у США на протезуванні та реабілітації.

“Ми щиро вдячні союзянкам Америки, американській спільноті як за допомогу Антону, так і за системну підтримку України. Ми цінуємо, що у кожному серці є місце для України! І віримо, що зовсім скоро весь світ зможе розділити й нашу Перемогу! А тим часом, продовжуємо робити все можливе для Перемоги там, де ми є!”, — коментує Христина Урда.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору