Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Усі так усі” — з 13 грудня “Прикарпаттяобленерго” вимикатиме живлення фактично всім

Зважаючи на доведені зараз ліміти прикарпатські енергетики змушені тримати одночасно вимкнутими 2/3 споживачів, включених у графіки. При цьому у кожного окремого споживача протягом доби світла не буває по 16 годин й більше. Така ситуація для нас неймовірно складна, а декого й взагалі до нервових зривів може довести. Але, ситуація вже від завтра повинна змінитися наче на краще.

Розповідає Інформатор посилаючись на “Прикарпаттяобленерго”.

З метою покращення графіків для побутових споживачів та дрібного бізнесу “Прикарпаттяобленерго” вирішило переглянути графіки обмежень. Тепер до відключень буде залучене не тільки населення Прикарпаття, але й весь бізнес, який досі не вимикали через те, що вони живляться одними лініями з критичною інфраструктурою.

“Після залучення до вимкнень побуту і бізнесу, який раніше не вимикався, ми зможемо вийти на графік 12/12 годин на добу (4/4 години)”, — кажуть у обленерго.

Нові лінії та приєднання будуть розподілені між існуючими трьома чергами, а черга 4 буде доповнена ще двома підчергами.

Зрозуміти до якої черги належить адреса можна буде від завтра на сайті компанії в розділі “Графік аварійних вимкнень” — “ГПВ”  та за особовим рахунком у чатботі Viber  та на сайті.

“Якщо до вимкнень залучити більшу кількість споживачів, то отримаємо можливість змінити графіки погодинних вимкнень, — пояснює технічний директор обленерго Олег Сеник. – Є ряд споживачів, які досі не вимикались, бо заживлені тими ж мережами, що і лікарні, котельні чи інші об’єкти життєзабезпечення. Наша компанія звернулася до ОВА із пропозицією залучити їх до вимкнень по прикладу КМДА і ДТЕК. Компанія прийняла рішення про включення їх у графіки вимкнень, а після погодження із ОВА, будемо цих споживачів вимикати”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору