Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Христина Соловій вкрала мрію тисячі українських дівчат | Прем’єра кліпу й реакція українського фейсбуку

Щойно вмикається світло й на наших девайсах з’являються жадані позначки вай-фаю… ми українці знаходимо нові причини подискутувати, поскандалити, посваритися і спустити тонни “праведного гніву” одне на одного. Ну і ще зробити з цього мільйон мемів. Не оминула така доля й нову прем’єру —  кліп відомої виконавиці Христини Соловій у якому неоднозначно “засвітився” Сергій Жадан.

Ділиться Інформатор.

Вчора ввечері, 16 грудня на платформі YouTube відбулася прем’єра кліпу Христини Соловій на пісню “Юність”, яка увійде до III частини альбому “Rosa Ventorum”. Менш ніж за добу пісня набрала понад 100 тисяч переглядів. “Родзинкою” цього кліпу стала участь не менш відомого письменника та музиканта — Сергія Жадана, який зіграв там головну чоловічу роль.

“Моя пісня про юність. Наша країна така сильна саме тому, що ще дуже юна і пристрасна. Їй можна все і все їй під силу” — коментує Христина.

Дана відеоробота стала скандальною саме через участь в ній письменника. За сюжетом співачка піддається спогадам про одне зі своїх юнацьких кохань. Об’єктом її кохання стає старший чоловік, з яким вона проживає багато романтичних митей. Скандальним же цей кліп став через роль Сергія Жадана.  ОБЕРЕЖНО СПОЙЛЕР! На середині четвертої хвилини між Христиною та Сергієм відбувається “контакт” — тобто поцілунок.

Саме це і стало причиною обурення соцмереж. Зібрали для вас “вершки”і ділимося.

Наша редакція також оцінила кліп і залишилася зі змішаними відчуттями. За словами нашого штатного музичного критика: “ця відеоробота відкинула українську музичну культуру на 10 років назад. Прикро, що на наших екранах українські митці продовжують об’єктивізовувати людей”.

А ви що думаєте з цього приводу?

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору