Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Переможці нацвідбору Євробачення, хто вони?

Вчора, 17 грудня у Києві пройшов фінал Нацвідбору, де перемогли  “TVORCHI”. 

Розповідає Інформатор.

Почитайте з ким хлопцям довелось боротись за перемогу!

Гурт складається з українця Андрія Гуцуляка та нігерійця Джеффрі Кенні. Хлопці розпочали свою діяльність у 2018 році після випадкової зустрічі на вулиці Тернополя. Андрій вирішив підійти до іноземця та поспілкуватись, перевіривши свій рівень англійської. Розговорившись, виявили спільний інтерес до музики та те, що обоє вчаться у фармацевтичному виші. Тому вирішили об‘єднатись у музичний дует, де Гуцуляк є саунд-продюсером, а Кенні вокалістом. З того часу основним шляхом для себе обрали музику.

Творчість

Спочатку треки створювали вдома на кухні, це був в основному англомовний матеріал. Через кілька місяців, 2 лютого 2018 року випустили свій перший альбом під назвою “The Parts”, де представили 13 пісень, англійською та українською мовами. Відзначити можна трек “Молодість”, який часто можна було чути  у рекламі відомої компанії на телебаченні.

Наступний альбом гурту “Disco Lights” став вагомою сходинкою до збільшення аудиторії. У нього ввійшло 9 треків, де ключовими для гурту стали “Мова тіла” та “Believe”.

Відео на останній знімали за 100$ у закинутому приміщенні заводу “Ватра”. Для того, щоб охоронець дозволив знімати хлопці домовились, що помиють всередині підлогу, після цього мали змогу безкоштовно познімати. Кліп наразі зібрав 2,6 мільйонів переглядів на ютюбі, що є найпопулярнішим відео на каналі.

У лютому 2020-го творчі презентували пісню “Bonfire”, яку присвятили проблемам екології, з якою і потрапили до нацвідбору 2021 та пройшли у фінал.

Більше про хлопців

Андрій Гуцуляк звичайний середньостатистичний українець. Коли був малий батьки вирушили за кордон для змоги утримувати його і брата. Після закінчення школи вступив до медичного вузу на фармацевта. Змалку захоплюється музикою та займає важливу роль у гурті, працюючи над звуком.

Джефрі є протилежністю, у цьому плані тому, що народився в родині військових, де було вдосталь грошей.

Розповідає, що у нього завжди була охорона та особистий водій. Щоб вирватись від опіки батьків та розпочати власний шлях самореалізації, хлопець вирішив поїхати на навчання в Україну, де залишився навіть після 24 лютого, про що не шкодує. Кенні також у процесі вивчення української мови.

”Зазвичай я дуже свідомий до своїх помилок в українській мові. Тому я хочу більше брати участь в цьому процесі, щоб вільно себе почувати розмовляючи українською. Наприклад, так вільно, як розмовляю англійською. Іноді, коли випиваю, я не переймаюсь помилками у мові і просто говорю” ,— ділиться вокаліст на одному з інтерв’ю.

Запал та емоції хлопців підкорили публіку цьогорічного нацвідбору.

“Наш трек Heart of Steel, що перекладається як “Сталеве серце” – про незламність і силу духу українців. В ньому дуже потужний месседж для всього світу: “хоч хто б що говорив, хоч як би важко було, ми йдемо далі, і цьому ніхто не може завадити”. В тексті є такі слова: “Я не можу пояснити. Скажу тобі, як відчуваю: життя – це просто гра. І я граю на перемогу”. Цим усе сказано.”, — ділиться Джефрі.

Тож тримаймо кулаки за виконавців у Ліверпулі!

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору