Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Захотілося створити щось таке, що підтримує моїх друзів, близьких і всіх хто відчуває те саме, що і я”, — різдвяні роботи Микити Тітова.

Зараз Микита Тітов один з найпопулярніших художників України. Його графічні роботи розлітаються мережею по всьому світу, друкуються на бігбордах, листівках і футболках. Кожен його пост з новою роботою набирає понад 1500 вподобань і ще стільки ж поширень. 

Інформатор спостерігаючи за художником спіймав кілька різдвяних листівок Микити й, звісно ж, запитав звідки він черпає натхнення для своїх робіт.

Ділимося:

“Кляті вороги намагаються знищити все що нам дорого, нашу країну, культуру, мову, намагаються відібрати у нас радість і бажання жити, вбивають, катують, грабують. Кожен українець, навіть далеко від лінії зіткнення відчуває це на собі. Саме тому напередодні свят мені захотілося створити щось таке, що підтримує моїх друзів, близьких і всіх хто відчуває те саме, що і я. Дуже вірю в Україну і всією душею бажаю нам Перемоги й хай це бажання здійсниться, бо воно не тільки моє, а мільйонів українців”, — поділився з Інформатором Микита.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору