Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Надрезультативна пара матчів “Легіону” та “Києва” з перемогою господарів

Протягом двох матчів хокеїсти забили понад два десятки шайб.

Інформатор відвідав сьогоднішній матч.

Сьогодні, 15 січня, на Калуській льодовій арені ХК “Легіон” приймав ХК “Київ”. Матч видався досить результативним для наших земляків, але є над чим працювати. Стартову перевагу і домінацію господарі втратили вже на 2 хвилині. Таким чином гості зі столиці повели в рахунку. Проте довго втримати перевагу не вдалося і через кілька хвилин “Легіон” зусиллями Іллі Собченко зрівнює рахунок. Нічийний рахунок не довго затримався на табло і капітан ХК “Легіон” Віктор Захаров вивів свою команду вперед. Господарі мали шанс подвоїти свою перевагу, але шайба залетіла у ворота суперника після свистка судді. Проте вже у другій половині першого періоду калушани змогли втретє відзначитися зусиллями Дмитра Халіна.

Другий період розпочався з ефектного виходу Данила Дуюна проти воротаря ХК “Київ”, який програв нападнику ХК “Легіон”. Через кілька хвилин віч-на-віч з Андрієм Безхлібним вийшов капітан господарів Віктор Захаров, який теж не залишив шансів своєму опоненту. Таким чином команди пішли на перерву з рахунком 5:1 на користь господарів.

Останній період зустрічі теж розпочався швидкою шайбою, але вже у ворота ХК “Київ”. Вшосте відзначився Рінат Дурдиєв, а майже одразу за ним у чужих воротах розписується Сергій Пойманов. Проте навіть з перевагою у 6 шайб хокеїсти “Легіону” не стримували своїх емоцій і порушували правила. В одну мить ХК “Легіон” мусив грати в меншості (5×3). Чим і скористався Крило Бондаренко, зменшивши відставання на одну шайбу. Капітан “Легіону” Віктор Захаров своїм хет-триком виправив ситуацію.

Фінальний свисток судді зафіксував на табло рахунок 9:3 на користь господарів. Таким чином хокеїсти ХК “Легіону” зробили прекрасний подарунок своєму тренеру Альберту Шафікову на День народження.

До речі, тепер калушани продовжують свою переможну серію, яка вже триває 6 мачів поспіль. Нагадаємо, що вчора “Легіон” теж переміг “Київ”, але з мінімальним рахунком (5:4).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору