Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Учні можуть приєднатися до безкоштовних занять зі шкільної програми

Діти, котрі навчаються в 5-10 класах, можуть заповнити прогалини у навчанні завдяки додатковим онлайн-заняттям із учителями-тьюторами із проекту “Освітній суп”. Зараз якраз стартував набір дітей на ці безкоштовні заняття від освітньої організації “Навчай для України.”.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Освіторію.

Проект “Освітній суп” — це можливість безкоштовно відвідувати онлайн-заняття учням 5–10-х класів. Тьютори — це вчителі, які допомагають дитині визначити прогалини в знаннях, навчитися брати відповідальність за власний освітній шлях та самостійно досягати поставлених цілей.

Проект започаткували для того, щоб діти вивчити ті теми із шкільної програми, які пропустили чи не зрозуміли через війну в Україні. Крім того, учасники створили спільноту, де лагідно називають себе «супівцями» або «супівчанами», знаходять нових друзів та діляться своїми історіями. Діти за кордоном можуть навчатися за окремим графіком, якщо є різниця в часі.

Заняття проходять тричі на тиждень. Найбільшу вагу приділятимуть математиці та українській мові. Старт навчання 6 лютого. А триватиме воно до 18 березня.

Проєкт буде реалізовуватися у три хвилі. Для більшої ефективності проєкту з усіма учасниками буде проведено опитування щодо академічних показників та загального психологічного стану. У разі перевищення допустимої кількості місць учасникам надаватиметься пріоритет у запрошенні на наступну хвилю, яка розпочнеться наприкінці березня. Участь у проєкті повністю безкоштовна. 

Подати заявку можна до 27 січня (23:59) за київським часом. Реєстрація за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору