Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Незабаром у Калуші з’явиться новий простір для релокованого бізнесу

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну до нашої громади прибуло дуже багато людей в пошуках безпеки й нової чи тимчасової домівки. Проте біда спіткала не тільки їх, але й сотні бізнесів, які знаходились на територіях, які зараз дуже небезпечні через воєнні дії. Калуш і тут зумів згуртуватися та запропонувати альтернативу.

Розповідає Інформатор.

Вже за кілька днів у Калуші буде готове приміщення, яке стане новим прихистком для бізнесу, що потребує релокації. Це стало можливим завдяки співпраці між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Громадською організацією “Чисті серця Калуш”, в рамках проєкту “Підтримка підприємців і життєзабезпечення”.

Протягом кількох тижнів у центра міста, за адресою Грушевського, 25 відбувалися ремонтні роботи у просторому приміщенні де зможе розміститися релоковане виробництво в найближчому майбутньому.

“Це приміщення було в дуже незадовільному стані. На щастя, ПРООН спільно з нами погодилися його відремонтувати. Вже незабаром, після завершення ремонтних робіт, приміщення повернеться в фонд комунальної власності. Це приміщення буде надаватися для релокованих підприємств”, — поділився деталями голова Громадської організації “Чисті серця Калуш”, Михайло Найда.

Як відомо, після завершення ремонту будуть ініційовані круглі столи для бажаючих розміститися в новому робочому просторі. Також, згодом, буде оголошено конкурс згідно з правилами “Прозоро”, в якому перевагу надаватимуть саме підприємствам, які потребують релокації.

Інформатор відвідав це приміщення, щоб поглянути на завершальні роботи й ділиться з вами:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору