Інформатор Калуш

ВЛАДА

Результати засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

Під час засідання було розглянуто та ухвалено 10 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 13 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні спеціалісти відділів міськвиконкому.

Відповідно до порядку денного учасники засідання обговорили та погодили проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку Болехівської територіальної громади на 2023 рік.

Опісля ухвалили проєкт рішення про здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2022 році. Відтак визначили перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для осіб, які притягнуті до адміністративної та кримінальної відповідальності, у виді суспільно-корисних робіт у 2023 році.

Також були ухвалені рішення про продовження договору оренди приміщення та про видалення аварійного дерева на площі Івана Франка в Болехові, відповідно до заяви громадина.

Окрім цього, було ухвалено три рішення, що стосуються правочинів, захисту прав та інтересів дітей.

Повідомляють, що згідно з регламентом та чинним законодавством детальніше ознайомитись з усіма ухваленими рішеннями можна буде згодом на офіційному вебсайті міської ради.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору