Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Прикра поразка калуського “Легіону” лідерам Чемпіонату України з мінімальним рахунком

В овертаймі шайба зрадницьки зрикошетила  у ворота калушан від нашого голкіпера.

Інформатор розповідає про підсумки матчу.

Сьогодні, 27 січня, підопічні Альберта Шафікова на виїзді грали проти лідерів Чемпіонату ХК “Сокіл”. Господарі хотіли нав’язати свій хокей, але місячна відсутність ігрової практики не давала цього зробити. Обидві команди виклалися на максимум у першому періоді, але відкрити рахунок так і не вдалося.

Друга 20-хвилинка теж розпочалася запеклою боротьбою, проте ближче до екватора поєдинку досвідчені хокеїсти столичного “Сокола” заволоділи ініціативою і притисли “Легіон” до власних воріт. Кілька хвилин високого пресингу закінчилися пропущеною шайбою для калушан. Підопічним Альберта Шафікова не вдалося відігратися, але вони змогли втримати такий рахунок до перерви.

У третьому періоді “Легіон” повернувся на лід і продовжив боротися за свою безпрограшну серію матчів. Зусиллями капітана калушанам вдалося зрівняти рахунок. Таким чином матч було переведено до овертайму. Здавалося, що гравці “Легіону” от-от переможуть фаворитів чемпіонату, але вже на другій хвилині додаткового тайму шайба зрикошетила від нашого голкіпера і опинилася у наших воротах. Таким чином “Легіон” програв з мінімальним рахунком, але не віддав “Соколу” усі очки, а 1 пункт забрав у свій актив.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору