Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Шалена гра і “прокляття овертайму” для калуського “Легіону”

Уже вдруге калушани поступаються у додатковий час.

Інформатор розповідає деталі сьогоднішнього матчу.

Нині, 28 січня, калуський “Легіон” вийшов на лід проти ХК “Київ”. Хоча суперники посідають останнє місце турнірної таблиці, але з перших хвилин вони змогли нав’язати гідну боротьбу для калушан. Намагання команд відкрити рахунок у першому періоді закінчилися невдачами. Таким чином на перерву хокеїсти пішли з 0 на табло. 

Другий період розпочався високим градусом і на екваторі поєдинку хокеїсти своєю жагою до перемоги ледь не знесли захисне скло на арені. Після паузи “Київ” швидко взяв ініціативу у свої руки і відкрив рахунок. Проте перевага тривала недовго і через кілька хвилин калушани зрівняли рахунок. А під кінець другої 20-хвилинки відзначилися шайбою у роздягальню. 

По перерві “Київ” знову почав створювати моменти біля наших воріт і на 15 хвилині суперникам вдалося зрівняти рахунок. Паритет на табло змушував гравців починати все спочатку, щоб завершити матч в основний час. Вийти вперед калушанам вдалося за 6 хвилин до кінця матчу зусиллями капітана – Віктора Захарова. Проте радість тривала рівно 3 хвилини і господарі знову зрівняли рахунок. Ця шайба перевела матч в овертайм, і “Легіон” уже втратив надпотрібні очки. Додатковий час залишав інтригу до останнього, але за хвилину до кінця вчорашнє “прокляття овертайму” наздогнало калушан і “Легіон” програв.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору