Інформатор Калуш

ВЛАДА

В залі засідань міськради відбулась нарада зі старостами сіл

Вчора посадовці плідно обговорили низку питань, що стали на порядку денному.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

На нараді було піднято 4 основних питань.

По-перше, політики наголосили, що 30 січня усі школярі повертаються до навчання після зимових канікул. Додатково управління освіти зазначило, що завдяки періоду канікул вдалось суттєво зекономити енергоносії, за що оголосили подяку колективам загальноосвітніх закладів старостинських округів.

По-друге, подяку адресували керівникам народних домів за активну участь у проведенні новорічно-різдвяних заходів у громаді. Окремо обговорили плани реалізації телевізійного проєкту, який дасть можливість створити цікаві візитівки кожному старостинському округу.

По-третє, нарада зачепила господарські питання. Наразі заступник міського голови Мирослав Тихий оголосив про кроки у вирішенні питання розширення кладовища у с. Голинь. Це планують зробити через викуп земельних ділянок на суспільних потреб. Відповідне рішення міська рада вже ухвалила.

По-четверте, на наступний тиждень було заплановано нараду з приводу обрізки дерев, підсипання доріг, встановлення труб для водовідведення та ін., у чому є потреба старостинських округів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору