Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калущина попрощалася з Іваном Василечком

Болехівчанин загинув  поблизу населеного пункту Роздолівка Донецької області.

Розповідає Інформатор посилаючись на Міську раду Болехова.

Сьогодні, 30 січня, з молитвою, сльозами на очах, скорботою та лютою ненавистю до ворога проводжали в останню путь мешканці Болехівщини Івана Василечка. 

З вересня 2022 року призваний на військову службу по мобілізації Іван став в ряди воїнів, щоб дати гідну відсіч російській орді, мужньо та самовіддано боронячи українську землю. Життя молодшого сержанта обірвалося в лікувальному закладі, куди його після бою доставили побратими, але на жаль рани виявилися  смертельними.  

Військовий оркестр, підрозділ почесної варти та салютна група, багато військових та побратимів – загиблого воїна поховали з усіма належними військовими почестями.

Провели чин відспівування та поминальну панахиду священники Болехівського, Долинського, Витвицького та Вигодського деканатів ПЦУ та УГКЦ. Прощаючись від імені присутніх з Героєм отець-декан Болехівського деканату ПЦУ, митрофорний проієрей Іван Петрів закликав усіх пам’ятати про воїна Івана та молитися за упокоєння душі Героя, висловив співчуття родичам захисника, побажав всім присутнім Божого заступництва, миру та Перемоги нашій державі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору