Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Калуська енергетична компанія” передала ще одну автівку для ЗСУ

Це вже друга автівка за пів року, яку комунальне підприємство надає у користування Збройним силам України.

Розповідає Інформатор.

Кошти збирались виключно колективом компанії без залучення благодійних фондів. Про потребу в автомобілі повідомили самі військові.

“Оскільки наразі кожен старається забезпечити своїх родичів на фронті, є складність зі збором коштів. Тому ми змінили концепцію та оголосили повністю добровільний збір”, — поділився директор комунального підприємства Петро Шевчук.

Додатково разом з авто до пункту призначення поїдуть дві буржуйки, газові балони, труби, газові горілки, а також різноманітна гуманітарна допомога з одягу, медикаментів, їжі та гігієнічних засобів.

Перед відправкою на фронт, автомобіль було переналаштовано під воєнний стандарт, зокрема його перевели на бензинове споживання. Автівку оформили через Територіальний центр комплектування, себто вона значитиметься на рахунку ЗСУ. Чимшвидше її доправлять калуській територіальній обороні у Гуляйполе. Також комунальники готові й надалі допомагати Збройним силам у їхніх потребах.

Вже традиційно автівку від Калуської енергетичної компанії освятив настоятель парафії УГКЦ Святих Ольги та Володимира отець Олександр Марков. Він прочитав молитву та висловив надихаючу промову на підтримку ЗСУ.

Попереднього разу комунальне підприємство надіслало авто для військових у серпні минулого року. Зізнатись більше можна у матеріалі: “Калуська енергетична компанія” передасть автівку для ЗСУ”.

Остап Лагойда
Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору