Калуш До сайту

В Калуші стартують групи для родин загиблих захисників та зниклих безвісти

Підтримка одне одного, це те, що тримає нас всіх “на плаву”. Особливо цінною важлива підтримка тим, чиї рідні та близькі на фронті й ще більше тим, у кого на війні загинув або зник безвісти чоловік, брат, батько, найближчий друг. Що ми можемо зробити тут, в тилу? Не бути байдужими. Саме тому “Чисті серця” запускають групи підтримки для родин загиблих захисників та зниклих безвісти.

Розповідає Інформатор.

До груп підтримки можуть долучитися близькі захисників і захисниць, які загинули на фронті чи вважаються безвісти зниклими.

“Проживання втрати — тривалий, болючий процес. Ніхто не повинен залишатися на самоті зі своїм болем. Дуже шкода, що об’єднуємося за таких умов. У кожного своя історія і свій біль. Ми можемо разом помовчати чи разом поговорити. Нам усім потрібна чиясь присутність, а іноді й “кут самотності”. З повагою до кожної життєвої історії. Дозвольте бути поруч.”, — кажуть волонтери “Чистих сердець”

Хто може приєднатися до груп підтримки:

Групи підтримки проходитимуть офлайн під модерацією психологиня Іванни Гусениці.

Щоб долучитися до групи, потрібно заповнити заявку за посиланням.
Кількість учасників програми обмежена – 10 людей, тому подати заявку варто заздалегідь. Після цього з вами зв’яжуться, аби підтвердити вашу участь.

Група проводитиметься двічі на місяць.З 15:00 по 18:00 годину.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com