Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Вечірки з алкоголем, наркотиками та зґвалтуванням” — поліція проводить обшуки у винуватців скандалу

Блогер з Івано-Франківська переїхав до Києва та влаштовував п’яні вечірки, кликав на них дівчат та знімав компрометуючі відео.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Національну поліцію України.

Нещодавно у мережі почали ширитись повідомлення про компанію хлопців, які, переїхавши до столиці, почали організовувати “тусовки”. Під час розваг молодики давали дівчатам алкоголь та наркотики, зокрема ксанакс, та знімали їх у стані сп’яніння на відео. У своєму акаунті хлопці публікували відповідні матеріали та всіляко ображали дівчат.

Скандальний випадок став резонансом у мережі та викликав шквал критики з боку соціуму.

“Хлопці, користуючись неусвідомленням дівчини, відверто домагаються її та гвалтують. Це видно на відео та фото, які вони публікують. Вони фотографують та знімають дівчат, коли ті у відключці лежать на підлозі туалету без верхнього одягу”, — описала ситуацію блогерка Анастасія Бакуліна.

Один з організаторів дійства, блогер Андрій висловився наступним чином:

“Я міг би зараз почати виправдовуватися, пояснювати свою думку і позицію. Але для кого я це буду старатися, якщо в мене аудиторія, яка за мною постійно слідкує, і так розуміє, для чого я це роблю, чим я займаюся, який в мене контент, що тут насправді на тусовках відбувається”.

Сьогодні до справи підключилась Катерина Павліченко, заступниця МВС України, зайнявши конкретну позицію:

“Мережею шириться контент, який шокував багатьох з нас. Адже поки ми боремося з ворогом-терористом на усіх фронтах, окремі особи дозволяють собі влаштовувати вечірки з алкоголем, наркотиками та ґвалтуванням дівчат, при цьому знімають все та публікують у соцмережах, принижуючи гідність дівчат та паплюжать моральні цінності українського народу”.

Також пані Павліченко проанонсувала, що Національна поліція України оперативно взяла цю роботу цей випадок. Наразі поліцейські вже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи. Вже проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

Про розвиток подій поліція обіцяла повідомити згодом.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору