Інформатор Калуш

ТРЕШ

Ґвалтівникам у Києві загрожує до 7 років ув’язнення або… служба в ЗСУ

Історія зі зґвалтованими дівчатами отримала продовження.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Поліцію Київської області.

Нещодавно ми розповідали про групу хлопців, які влаштовували п’яні вечірки з наркотиками та знімали дівчат у стані сп’яніння на відео. Історія гучно розійшлась мережею, поробивши шалений сплеск критики в сторону авторів каналів, де публікувались зняті відеоматеріали. Відтак хлопцями зацікавились правоохоронці.

Лише вчора, 1 лютого, Національна поліція України провела обшуки за місцем проживання юнаків, а вже сьогодні двом з них, котрі організовували “вечірки” оголосили про підозру, затримали та помістили до слідчого ізолятора.

“Обом оголошено про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. За скоєне зловмисникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі”, — зазначив генерал Андрій Нєбитов, очільник київської поліції.

Також слідчі Київщини звернулись до суду з клопотанням про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі мережею ширяться фото, де фігурують товариші затриманих, які також брали участь у “вечірках”, з підписаними повістками про необхідність відвідання територіального центру комплектування. Проте офіційна інформація з приводу цього випадку — відсутня.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору