Інформатор Калуш

ВЛАДА

Благодійники зустрілись з Долинськими посадовцями

Муніципалітет Долини йде на зустріч Благодійному Фонду “Рокада”, що займається психологічній підтримці ВПО на території громади.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Долинську міську раду.

2 лютого відбулася зустріч служб міської ради, які залучені до роботи з внутрішньо-переміщеним особами з представниками Івано-Франківської філії благодійного фонду “Рокада”, який є виконавчим партнером Агентства ООН у справах біженців в Україні.

“Представники Благодійного фонду активно працюють на Прикарпатті та надають необхідну гуманітарну допомогу щоби забезпечити біженців, які опинилися у складних життєвих обставинах”, — зазначають в установі.

Працівники Долинських соціальних служб з представниками фонду обговорили проблемні питання, які виникають у роботі з внутрішньо-переміщеними особами, про потреби дітей та їх сімей, їх чисельність на території громади та особливості навчального процесу дітей ВПО.

Також задля усесторонньої підтримки переселенців обговорено можливість налагодження взаємодії відповідних служб міської ради та благодійного фонду “Рокада”.

Після зустрічі психологи фонду провели у малому залі засідань міської ради психологічний тренінг для підлітків з числа внутрішньо-переміщених осіб.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору