Інформатор Калуш

ТРЕШ

Одного з організаторів скандальних вечірок у Києві залишать під вартою до завершення слідства

Залишати під вартою до 1 квітня без права внесення застави. Такий запобіжний захід підозрюваному обрав сьогодні, 3 лютого, Шевченківський райсуд Києва Андрію Ярині, якого підозрюють у поширенні порнографічного контенту.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Інформатор Івано-Франківськ.

19-ти річний Андрій Ярина, родом з Хмельниччини, був ведучим трансляцій, офіційно не працевлаштований. 31 січня, коли його діяльність почали масово обговорювати в інтернеті, він казав, що через такий контент збирає гроші на ЗСУ, звинувачення у ґвалтуваннях підозрюваний відкидає.

У ході суду прокуратура наполягала на утриманні підозрюваного під вартою:

“Підозрюється у розповсюдженні відео порнографічного характеру. Він з хлопцями знімали відео дівчат у непритомному стані, далі розповсюджували у телеграм-каналі. Підозрюваний може переховуватись, може знищити речі та документи, які потрібні слідству. Ярині необхідно обрати запобіжний захід — тримання під вартою”, — сказав один із прокурорів.

Також сторона звинувачення просила суд не відпускати підозрюваного під заставу, як зазначалося, під час обшуку лише у кишені хлопця було вилучено 4000 тисячі доларів.

Адвокат підозрюваного Олег Охман справу назвав політичною. За його словами, оголошення про підозру і проведення обшуків відбувалися з порушеннями. Захисник додав, що від потерпілих дівчат заяв не надходило.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору