Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Серця для ЗСУ своїми руками з “Чистими серцями” — анонс майстер-класу

Незабаром світ відзначатиме День святого Валентина. Якщо нам, дорослим дещо легше сказати своїй коханій людині про почуття, то підліткам з цим трошки важче. А цьогоріч найбільше хочеться висловлювати свою любов людям, які захищають нашу країну від ворога. Тому “Чисті серця” вирішили зробити унікальний майстер-клас.

Розповідає та анонсує Інформатор.

Найближчого понеділка, тобто 13 лютого о 15:00 у волонтерському просторі “Чистих сердець” за адресою вул. Пушкіна, 9-А: відбудеться майстер-клас з виготовлення валентинок для наших захисників під назвою “Серце миру”.

До участі запрошуються діти віком від 11 до 18 років. Для цього потрібно заповнити форму, оскільки кількість місць обмежена.

“Поділися теплом серця з нашими захисниками. Зроби валентинку для наших воїнів. Хай в холодних окопах тепло сердець зігріває їх та надає сил”, — коментують майбутню подію волонтери “Чистих сердець”.

Також організатори майстер-класу обіцяють поділитися фідбеком наших мужніх воїнів про валентинки, які після майстер-класу відправляться разом з допомогою на передову.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору