Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Я була у Польщі, а він на Сході”: історія молодят, які одружилися в Калуші

Карен і Марія стали першими молодятами в День усіх закоханих і на них очікувала урочиста церемонія з багатьма приємними сюрпризами від колективу РАЦСу.

Інформатор став свідком створення нової сім’ї. 

Цей день, 14 лютого, молодята обрали випадково, щоб скористатися можливістю, поки коханий на ротації. Проте історія їхнього кохання розпочалася ще 2 роки тому, у Польщі. Він працював на будівництві, а вона просто йшла в магазин. Коротка зустріч не залишила їх байдужими і вже сьогодні вони стоять на вишитому рушникові.

Марія родом з Тернопільщини, а Карен з Долинщини довірили створення своєї сім’ї Калуському відділу реєстрації актів цивільного стану. Війна внесла свої корективи у плани нареченого, а тому освідчився він коханій по телефону, а обручку і квіти передали друзі. 

Колектив РАЦСу підготував для бійця і його побратимів пакунок провізії і Державний стяг з найщирішими побажаннями новоспеченій сім’ї. Також молодята отримали символічний подарунок від першої пари, яка минулоріч першою прийшла, щоб отримати свідоцтво про шлюб. До речі, за традицією Калуського відділу реєстрації актів цивільного стану, свідоцтво першій парі цього дня вручає міський голова Андрій Найда разом з дружиною.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору