Інформатор Калуш

ТРЕШ

Що з дорогами на вулиці Людкевича у Калуші?

Мешканці вулиці у мікрорайоні Баня скаржаться на якість дорожнього покриття. Що на це кажуть у міській раді?

Розповідає Інформатор.

Минулого місяця, 18 січня, на сайті зі зверненнями до міського голови Андрія Найди було опубліковано звернення жительки Калуша Оксана, яка поділилась проблемами на рідній вулиці:

“Шановний Андрій Михайлович. Хочу нагадати Вам, що в м. Калуші є вулиця Людкевича, яка ніколи не бачила асфальту і потопає у болоті. Вже 20 років, з року в рік, нам обіцяють розглянути наше звернення в наступному році, пригадую і Ви обіцяли розглянути у 2022 році, але, мабуть, ми (жителі даної вул.) не люди, і можемо ходити по болоті. Посипання Калушавтодором вулиці щебенем проблему не вирішує, так як вони сиплять тільки у глибокі вирви, і цієї підсипки стає максимум на 2 місяці. А пішоходи як мають ходити? Там живуть люди, які кожен день ходять на роботу, вони мають дітей, які ходять до школи! Я розумію що воєнний стан, але це не мішає Вам міняти по місту старий асфальт (по якому ще можна ходити) на бруківку! ЗРОБІТЬ НАМ ДОРОГУ!!! МАЙТЕ СОВІСТЬ!!!”.

У відповідь заступник міського голови Богдан Білецький зазначив, що станом на даний час кошти для ремонту об’єктів благоустрою у бюджеті не передбачені.

Вчора, 15 лютого, Оксана вчергове звернула увагу посадовців на вул. Людкевича:

“На наше прохання 20 років поспіль приходить одна і та сама відповідь, Що кошти для капітального ремонту дорожнього покриття вул. Людкевича на цей рік не передбачені. Скільки можна? Що потрібно, щоб ці кошти виділили для вул. Людкевича? Дайте відповідь, що ми, мешканці вулиці маємо зробити, куди ще звернутись?”.

Цікаво, що мікрорайон Баня в цілому потерпає від дорожних проблем. Наприклад дорожні шляхи на мапах давно забудовані або перекриті.

Звертаємо увагу громади до висвітленої проблеми.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору