Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Чисті серця” запрошують до співпраці творчих людей

Хороших ідей забагато не буває! Як і вмінь, якими можна поділитися з іншими. Вмієте створювати прекрасні речі своїми руками? Тоді ця новина для вас!

Розповідає Інформатор.

Вже віддавна Громадська організація “Чисті серця” займається допомогою не тільки незахищеним верствам населення нашого міста чи внутрішньо переміщеним сім’ям, але й піклується про ментальне здоров’я кожного, хто має потребу в цьому. Тому ви так часто бачите анонси різноманітних майстер-класів. Проте одна людина не вміє робити абсолютно все.

Сьогодні “Чисті серця” запрошують вас стати одним з них. Для цього потрібно всього лиш заповнити анкету або поспілкуватися за телефоном (067) 544 91 05.

“Наша земля багата творчими й вмілими людьми. Якщо ви малюєте, вишиваєте, ліпите, в’яжете, пишете…. Поділіться своїми знаннями з нами. Запрошуємо вас провести майстер-клас у нас. Похваліться і поділіться своїми роботами та вміннями. Важливо для вас це звично і просто, а для когось це стане натхненням і поштовхом до життя…”, — запрошує волонтерка Марія Росоловська.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору