Інформатор Калуш

ТРЕШ

У калуській річці Сівка знайшли тіло дівчини | Деталі (оновлено)

Останні кілька діб Калушем ходять чутки, що невідомий зловмисник вчинив убивство в центрі міста, а тіло жертви викинув у річку.

Інформатор дізнавався деталі.

Відомо, що дівчина була мешканкою міста Калуш, 1989 року народження. Та працювала у місцевому пабі “Під ясенами”. Очевидців, які хоча б бачили тіло, нам не вдалося знайти. Проте вдалося поспілкуватися з колегами по роботі.

За їхніми словами, жінка не зловживала алкоголем, її дуже рідко бачили п‘яною, попередньо в неї все було добре. Перед зникненням говорила телефоном з кумою і різко закінчила розмову зі словами “чекай, я тобі передзвоню”. Після цього на зв‘язок не виходила, а пізніше її уже без телефону знайшли мертвою.

Також, Поліція Івано-Франківської області підтвердила, що тіло таки знайшли у річці Сівка в центральній частині міста.

“Повідомлення щодо тіла до нас справді надходило. На місце виїхала слідча оперативна група. Справді знайшли тіло втопленої дівчини. Тіло було відправлено на огляд у морг для з’ясування причин смерті. За фактом попереднього огляду тіла судмедекспертами слідів насильницької смерті не виявлено”, — поділився керівник сектору Поліції Івано-Франківської області Андрій Яцьків.

Всі її речі, прикраси, гроші тощо, за словами слідчих, були при ній.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 115. Остаточна кваліфікація події буде після проведення першочергових слідчих дій та судово-медичної експертизи.

Інформатор слідкуватиме за появою нових деталей.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору