Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Стендап “Удачники”: інтервʼю з коміками, жарти та розіграш воєнних предметів

У Калуші нещодавно відбувся благодійний стендап на підтримку одного з батальйонів аеророзвідки Української Добровольчої Армії. Ми поспілкувалися з коміками про їхні перші враження про місто та інші важливі питання, а також відвідали подію й навіть намагались викупити один з лотів.

Розповідає Інформатор.

Благодійну подію організував відомий калуський кріейтор — Влад Німак для підтримки добровольчого батальйону “Удачники” з якими разом на одному з напрямків виконують аеророзвідку й коригування артилерії.

До нас завітали:

  • Вадим Ковалик — резидент Вільного стендап клубу, фіналіст International Stand-Up Comedy Week та учасник шоу “Культурна оборона” на STAND UP Battle Club;
  • Роксана Тимків — комікесса зі Львова та авторка “Голеору”. Жартує на найрізноманітніші теми, зокрема про низьку самооцінку, наївність та вошей;
  • Юля Різничок — любителька нон-фікшну, смачних формулювань та літературного стендапу. Жартує про все видиме та невидиме й знайде всі ваші “сміхоточки”.

На подію зібралось достатньо людей. Можна було побачити молодь та вже зрілих людей. Коміки жартували дотепні й не типові жарти від яких публіку просто розривало.

Наприкінці події організатори розігрували шеврон батальйону, кулеметну стрічку з гільзами та шар-наконечник від ПЗРК “Ігла”. Гості івенту жваво боролись за можливість задонатити батальйону й отримати лот.

Інформатор теж взяв участь в аукціоні й зачепився з молодим айтішником за частину від “Ігли”. В результаті ми готові були віддати 3 800 гривень за лот, але айтішник Богдан Халус поставив крапку перебивши ставку сумою у 4000 гривень.

У результаті всі лоти були продані:

  • Шеврон батальйону — 900 гривень;
  • Кулеметна стрічка — 2000 гривень;
  • Шар-наконечник від ПЗРК “Ігла” — 4000 гривень.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору