Інформатор Калуш

ВЛАДА

Калушани отримали відзнаку “Славетні галичани”

Проєкт “Славетні галичани” започатковано 5 років назад з метою відзначення особистостей, які дбають про збагачення української мови та культури, розвивають підприємництво, мають значні спортивними здобутки, популяризують християнські цінності — роблять усе можливе, щоб про нас чули як в Україні, так і за кордоном.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

Сьогодні, 21 лютого, народна депутатка України Оксана Савчук на засіданні виконавчого комітету міської ради вручила відзнаку Заслуженому тренеру України — Юрію Кірілову за значні особисті заслуги, багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у підготовку чемпіонів й чемпіонок з вільної боротьби.

“Славетною галичанкою” визнано і голову Калуської міської філії ВГО “Союз Українок”Любов Липовську, за чітку патріотичну позицію, любов до України, значні особисті заслуги та вагомий внесок у розвиток української культури.

“Юрій Олексійович та Любов Василівна – знані особистості не тільки в України, а й за її межами. Пишаємося, що діяльність, яку ведуть Юрій Кірілов та Любов Липовська, поцінована та відмічена високою відзнакою”, — ділиться Андрій Найда.

 Також додає, що невипадково, відзнаки вручені в Міжнародний день рідної мови.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору