Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

15 тисяч на медикаменти теробороні зібрали творчі колективи Калущини

Палац культури “Юність” вкотре зібрав глядачів на благодійному концерті “Розквітне калина в вільній Україні” у якому брали участь колективи Калуської, Брошнів-Осадської, Бурштинської громад.

Розповідає Інформатор.

Благодійний концерт відбувся у неділю, 26 лютого, організатори діляться, що цього дня мистецтво танцю згуртувало юних виконавців для допомоги Збройним силам України. На сцені були діти, які з початку повномасштабного вторгнення допомагають українським військовим.

У насиченій програмі були залучені танцювальні колективи з Калуша, Брошнів-Осади та Бурштина:

  • народний аматорський ансамбль танцю “Тайстра” Брошнів-Осадського народного дому;
  • хореографічний колектив “Гармонія” Калуського ліцею №10;
  • народний ансамбль танцю “Пролісок”;
  • хореографічний колектив “Перлина”;
  • ГО “Творчий простір “Креатив Клуб”.

“Залучення дітей до таких заходів є дуже важливим, адже молодь має своїми вміннями допомагати нашій державі вистояти. А батьки, підтримуючи своїх дітей не забувають кому ми завдячуємо тим, що живемо у своєму місті, що наші діти мають можливість навчатися у своїй школі рідному місті, розвивати свої таланти та мати дитинство.

Я як керівник готова долучатися до кожного заходу, адже коли об’єднується місто, керівники й організатори так і об’єднується весь народ в боротьбі за мир, в боротьбі за свободу”, — ділиться керівниця творчого простору “Creative Club”, Мар’яна Сурмей.

Під час концерту також діяв благодійний ярмарок, організований батьками маленьких артистів, на якому можна було придбати власноруч виготовлені прикраси та смаколики.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору