Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калуський Ескобар отримає 12 років тюрми

Сьогодні на Калущині працівники поліції вилучили близько 8 кілограмів наркотиків. Заборонені речовини поліція виявила у транспортному засобі “наркобарона”, а також у лісовому масиві, де той облаштував сховок. Вартість вилучених наркотиків та психотропів на чорному ринку сягає близько 4 мільйони гривень.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Сьогодні, 27 лютого, співробітниками калуської поліції спільно зі співробітниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України було задокументовано злочинну діяльність 34-річного мешканця Калуша.

Як відомо, чоловік збував наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах на території нашої області. Наркотики калушанин купував через інтернет оптом, після чого фасував їх і розповсюджував серед наркоманів.

У сховках “наркомагната” було знайдено наступні наркотики: мефедрон, Альфа PvP, екстезі, марихуана, марки ЛСД, амфетамін тощо.

Поліцейські за процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури провели ряд обшуків в помешканні та автомобілі фігуранта. В транспортному засобі поліцейські вилучили близько 100 наркотичних закладок з особливо небезпечною речовиною Альфа PvP.

Загалом вилучили близько восьми кілограмів заборонених речовин. Йдеться про амфетамін, марихуану та Альфа PvP. Все вилучене спрямовано на експертизу.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України й поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Також проти нього було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Поліція наразі перевіряє канал надходження заборонених речовин та спільників підозрюваного.

Підозрюваному загрожує максимальне покарання до 12 років ув’язнення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору