Інформатор Калуш

ВЛАДА

14 тисяч прикарпатців оформили біометричні паспорти

Порівняно з попереднім місяцем у лютому в Івано-Франківській області спостерігалося збільшення попиту громадян на оформлення паспортних документів.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Міграційну службу Івано-Франківської області.

Також за попередній місяць було оформлено 10 003 паспорти громадянина України для виїзду за кордон, це на 142 паспорти більше, аніж у січні. Національних паспортів громадянина України у вигляді ID-картки було оформлено — 3 920 штук, це на 258 документів більше ніж минулого місяця.

“Усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області працюють у штатному режимі. Надаємо послуги громадянам з усіх регіонів України, незалежно від місця реєстрації людей”, — повідомляють у дописі.

Працівники звертають увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс “Електронна черга”. Також прийом громадян проводиться у порядку “живої черги”, яка щодня формується власне громадянами.

На сайті ДМС України є електронний сервіс “Перевірка стану оформлення документів”. Сервіс працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору