Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відновлять геріатричний центр

Минулого тижня розпочалися ремонтні роботи. У якому стані зараз хід робіт?

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

Міський голова спільно з отцем Миколою Крушецем, директором центру, оглянули приміщення та хід робіт. Наразі відбувається демонтаж перегородок, дверей, старої підлоги.

У даному приміщенні планують облаштувати кімнати для проживання 50-ьох людей похилого віку, які страждають на хронічні захворювання з частковою, або повною втратою здатності до самообслуговування. У центр містиметься їдальня, кухня, санітарний вузл та кімната відпочинку. Внутрішні ремонтні роботи здійснюються коштом організації “Благодійний фонд ВОСТОК-SOS”.

“Взагалі, справа дуже потрібна. Адже серед нас є люди старшого віку як місцеві, так і внутрішньо переміщені, які потребують уваги та особливого догляду”, — ділиться Андрій Найда.

Також на території центру міститься затишний внутрішній дворик. У директора центру є ідеї щодо розміщення альтанки, лавочок, і, навіть, зоокутка. Зовнішні роботи та перекриття даху планується зробити в співпраці з Міжнародною організацією з міграції. Деякі деталі фасаду сторічної будівлі будуть збережені.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору