Калуш До сайту

Яєшня в булочці | Інфосніданок

Це швидкий і смачний сніданок, який поєднує соковиті й ароматні, овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.

Ділиться Інформатор.

Інгредієнти на 4 порції:

З булочок для гамбургерів, за допомогою гострого ножа, зрізати вершечок, дістати з середини булочок м’якуш. Дно кожної булочки змастити вершковим маслом, кімнатної температури.

Підготувати начинку: овочі і зелень  (петрушка, кріп, залена цибуля, базилік) вимити, висушити і дрібно нарізати.

Кожну булочку наповнити подрібненими овочами і зеленю, залишаючи місце на яйця і сир. Зверху овочі посолити і приправити орегано.

Сир нарізати дрібним кубиком. Викласти булочки з овочами на форму для випікання, в кожну вибити по три яйця і рівномірно зверху розподілити сир.

Запікати булочки з начинкою, разом з вершечками, у розігрітій духовці, при температурі 180 градусів 15-18 хвилин. Слідкуйте за жовтками, якщо подобається рідкий жовток, то знадобиться менше часу для запікання.

Зрізані з булочок вершечки потрібно дістати швидше, через 5-7 хв., аби не підгоріли.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com