Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Холодний березень триває | Підсумки тижня у Калуші

Про що ж ми читали цими не надто весняними, але все ж цінними днями?

Ділиться Інформатор.

Скільки потрібно пройти, щоб спалити калорії з алкоголю?

Понеділок у багатьох людей починається з похмілля. Проте це не стаття про те, як позбутись тяжкого стану після вечірки. Ні, ця стаття про корисне, про спорт.

Вівці, ями й Мерилін Монро — про що ми писали протягом року | Підсумки 1 року Інформатора

А, між іншим, привід для святкування у нас все ж є! Нашому медіа рівно рік, тож ось вам підбірка у підбірці. Все для коханих читачів.

“З днем народження, Тарасе” — 8 нових “квантових” образів Кобзаря

Не менш іменинним цього тижня виявився наш Кобзар, голос нашої майбутньої нації. Відомо, що Тарас Григорович мав гарне почуття гумору, тож він обов’язково б зацінив свої нові, осучаснені образи.

Індастріал Калуш 1914-1939 | ФОТО

А от менш сучасно виглядав Калуш на зорі Новітньої епохи історії, коли війни наповнились особливою ненавистю, а люди до невпізнаваності змінились. Настільки змінився і Калуш.

Інфопосиденьки #2: Ольга Яковина

Хоч зміни в Калуші стали непостійністю для місцевих жителів, завжди з’являться ті, хто хоче щось змінювати, або підчинятись уставленим звичаям. Цікаво, на якій стороні монети виявилась наша чергова гостя з міського керівництва?

“Коригуємо вогонь наших по ворогу, а потім бачимо, як ті втікають з окопів”, — аеророзвідники показали будні на Півдні

Тим часом поки Калуш розвивається, на фронті відбуваються історичні події. Наш земляк Влад Німак показав, як батальйон “Удачники” (до якого він входить) підглядає за нашим національним ворогом.

Шевченківські вечорниці в “Хабі 93” | Як це було?

А ми підглянули за красивою, творчою подією, яку організували митці з “Хабу 93” та їхні друзі. Таке дійство шкода було пропустити!

Як діти зі Спілки Української Молоді в гості до Інформатора ходили | Калуш

Насамкінець насиченого тижня до нас завітали діти з місцевого “СУМу”. Хто як не Інформатори можуть розповісти дітиськам, як працює реклама та як її застосовувати на практиці?

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору