Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Вівці, ями й Мерилін Монро — про що ми писали протягом року | Підсумки 1 року Інформатора

Ви ж знаєте як ми любимо писати підсумки? І здогадуєтесь, що оскільки сьогодні ми святкуємо перший рочок нашої редакції, то не могли обійтися без них. Насправді вони вражаючі й в першу чергу завдяки вам. 

Інформатор в день свого народження ділиться улюбленими матеріалами, які й вам, і нам полюбилися протягом цього року.

Почнемо з циферок: від 7 березня 2022 року до сьогодні всіх разом прийшло на сайт читати новини аж 256 739 унікальних читачів. Це означає, що ви прочитали згенеровані нами новини понад 3 100 000 разів. Ні-ні-ні, вам не привиділось — більше трьох мільйонів! На платформі YouTube нас уже майже півтори тисячі — зовсім трошки до “Срібної кнопки”, правда?

А тепер час для наших улюблених новин:

Інфоплейлист #1: Флоренс, класичний фолк та монгольська ідентичність

Пам’ятаєте те відчуття, коли вперше під час прочитання нашої рубрики #Інфоплейлист потягнулися гуглити, що то за така неймовірна музика про яку пишуть ці божевільні меломани? А ми пам’ятаємо, бо пишучи цей випуск прослухали ці пісні тисячу та один раз.

Ями, ями і знову ями — прокляття Калуських вокзалів

Теми, які стосуються затишку у нашому рідному місті завжди мега важливі. Оскільки ми любимо і ходити, і їздити, і просто спостерігати за розвитком нашого міста, то пройти попри ями й не зробити про них сюжет — не змогли.

Коломия очима Калушанина | ФОТО

Але Інформатор Калуш це не тільки про Калуш. Це про кожного з нас, де б ми не були. Любити подорожувати нам ніхто не забороняв, як і дивитися на гарні міста з іншого ракурсу 😉

Раз вівця, два вівця… Історія унікальної ферми на Прикарпатті | ЕКСКЛЮЗИВ

Коломия з попереднього матеріалу насправді далеченько, але знаєте що ближче?? “Дубовий кут”! Туди ми їздили минулого року й привезли звідти гори вражень. Поїдете з нами цьогоріч туди?

Божевілля гламуру | Рецензія на фільм “Білявка”

Окрім подорожей ми любимо дивитися велике кіно й писати про нього мудрі огляди. Фільм “Білявка” здається була одна з наших перших спроб.

За що ми (не) любимо Калуш | Опитування

“Як можна не любити Калуш?” — звучало нам у відповідь на запитання про рідне місто багатьох щасливих і не дуже людей. Під час перегляду одного з найкращих опитувань Інформатора, про цю (не) любов можна запитати себе самого.

Тероборонівці з Калуша показали як колядують на передовій

Спокійне та мирне життя мільйонів українців стало результатом хоробрості та звитяжності наших захисників. А любов українців до свободи дозволила зберегти крихти миру і на передовій, де точаться найжорстокіші бої. Спів військових звучить зараз особливо гучно.

Любов Липовська про незалежність, комплекс меншовартості і силу українців | Інтерв’ю

Війна не змусила українську культуру, сильну у всякий час, поступитись перед навалою ворога. Вона й зараз несеться вперед, мов могутній поїзд, а одним з її рушіїв є гостя нашого атмосферного інтерв’ю.

Коли в Калуші та районі не буде світла? | Простий графік відключень

Ми доволі швидко звикли до повернення постійного енергопостачання та практично не боїмось знову опинитись у темряві. Давайте перед сном згадаймо, як починались віялові відключення, з наших перших опублікованих графіків.

Калушани та Війна: спогади про 24 лютого

Жоден українець не залишився колишнім після найтрагічнішої дати в історії сучасної України, яка, втім, дала надію на спільне світле майбутнє для понад 40 мільйонів представників української нації. Ми ніколи цього не забудемо та не пробачимо.

Остап Микитюк
Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору