Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Легіон” не зумів стримати “Кременчук” в першому матчі ½ фіналу

Голкіпер калуської команди вражав своєю роботою на власних воротах, проте цього не вистачило для перемоги.

Розповідає Інформатор.

Вчора, 13 березня, на арені “Айсберг” розпочалася півфінальна серія матчів ХК “Кременчук” проти калуського “Легіону”. Наші земляки розпочали матч дуже впевнено, демонструючи чітке бажання перемогти в першій зустрічі. Перший період підопічні Альберта Шафікова демонстрували характер справжніх відчайдушних бійців, які кидалися під шайби, щоб не дозволити ворогу відкрити рахунок. Така тактика дозволила зберегти нулі на табло.

Другий період розпочався також під тиском господарів. Через 5 хвилин постійних штурмів воріт калуського “Легіону” Гліб Варава кинув від синьої лінії і шайба влетіла у володіння Владислава В’язова. Таким чином ХК “Кременчук” відкрив рахунок, але до кінця періоду ситуація на табло ніяк не змінилася.

Заключна 20-хвилинка стала фатальною для хокеїстів з Калуша. Під шквальним тиском лідерів Чемпіонату калушани не змогли встояти і відрив ХК “Кременчук” зростав. Проте “Легіон” не дозволив суперникам завершити матч з 0 на табло і одну шайбу все ж загнали у чужі ворота. Таким чином рахунок став 4:1, але менш ніж за 2 хвилини до фінального свистка калушани пропустили 5 шайбу.

В результаті підопічні Альберта Шафікова поступилися у першому матчі півфінальної серії матчів. Наступна зустріч відбудеться сьогодні о 18:00 на виїзді. 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору