Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Закарпатська письменниця Тетяна П’янкова презентуватиме в Долині книжку про Голодомор | Анонс

Сезон чудових літературних презентацій на Калущині набирає обертів. Незабаром в місто Долина приїде чуттєва поетеса з Закарпаття — Тетяна П’янкова.

Анонсує Інформатор.

Цієї суботи, 18 березня, о 13:00 у Долинській центральній публічній бібліотеці за адресою вул. Незалежності, 19-а, відбудеться зустріч в рамках проєкту “Творча світлиця” з письменницею з Закарпаття — Тетяною П’янковою. Модерує подію директорка бібліотеки Надія Кушнірчук.

Таня П’янкова – авторка поетичних збірок, романів “Кролівна”, “Сонце в подолку”, “Чужі гріхи” та “Вік червоних мурах”. Співзасновниця та креативна директорка Літературної агенції «Зілля»; організаторка креативних літературно-мистецьких заходів. “Вік червоних мурах” – роман про Голодомор 1932–1933 років. Книгу уже перекладено німецькою та польською мовами.

“В історії України чимало трагічних сторінок, і одна з них — Голодомор. Книга нашої землячки Тані П’янкової розкриває саме ці страшні події. Про зустріч та презентацію книги ми домовлялись ще минулого року, але постійно щось ставало на заваді. І ось нарешті зустріч відбудеться! Таня легко йде на контакт і думаю після презентацій у Польщі та Німеччині, спілкування із земляками подарує задоволення всім учасникам і самій авторці” — ділиться Надія Кушнірчук про майбутню презентацію.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору